در سال های اخیر قابلمه گرانیتی محبوبیت بیشتری پیدا کرده اند.
از آنجایی که آنها آشپزخانه ها را در سراسر جهان تصاحب می کنند، ممکن است تعجب کنید که آیا تهیه آنها برای خانه شما ارزشش را دارد یا خیر؟
آیا قابلمه گرانیتی در مقایسه با سایر انواع قابلمه انتخاب بهتری است؟ مزایا و معایب آنها چیست؟
این راهنما عمیقاً به همه چیزهایی که باید در مورد قابلمه گرانیتی سایز 40 بدانید می پردازد.
مزایا آنها چیست؟ امیدواریم در پایان بتوانید تصمیم بگیرید که آیا قابلمه گرانیتی مناسب شما هستند یا خیر؟
قابلمه گرانیتی نوعی قابلمه پخت و پز است که با استفاده از هسته آلومینیومی یا فولاد کربنی که با مینای چینی پوشانده شده است ساخته می شود.
در حالی که از نام ممکن است نشان دهد که مقداری گرانیت در آن وجود دارد، اما هیچ گرانیتی در آن وجود ندارد. در عوض، این نام از ظاهر آن گرفته شده است که بسیار شبیه گرانیت صیقلی است.
قابلمه گرانیتی با کیفیت خوب قابلیت نچسب بی نظیری دارند. ظاهر سنگ مانند آن را در میان دیگر مواد پخت شما متمایز می کند.
قابلمه گرانیتی یک انتخاب عالی برای آشپزخانه های خانه و افرادی است که از آشپزی به عنوان یک سرگرمی لذت می برند.
با این حال، آنها می توانند برای رسیدگی به یک آشپزخانه حرفه ای با تعداد زیادی آشپز بسیار ظریف باشند، بنابراین برای آشپزخانه های تجاری توصیه نمی شوند.
قابلمه گرانیتی در سالهای اخیر به دلیل توانایی آن در پخت سریعتر غذاها بسیار محبوب شده است. این توانایی را مدیون هسته خود است که معمولاً از فولاد کربنی یا آلومینیوم ساخته شده است.
هر دوی این مواد رسانای عالی گرما هستند. و هرچه قابلمه آشپزی شما در انتقال حرارت بهتر باشد، سریعتر می توانید غذای خود را بپزید.
لایه سنگی بالای قابلمه گرانیتی به آن اجازه می دهد تا دمای بسیار بالا را به راحتی تحمل کند.
قابلمه گرانیتی می توانند تا 500 درجه سانتیگراد گرم شوند با توجه به اینکه اکثر قابلمه غذا در دمای 200 تا 300 درجه سانتیگراد به خوبی پخته می شوند، در پخت و پز با قابلمه گرانیتی مشکلی ندارید.