روش درست برای تهیه سیر ترشی را انتخاب کنید.
دو نوع اصلی سیر ترشی وجود دارد: کنسرو شده و سرد سیر ترشی یخچالی قابل نگهداری نیست و چند ماه ماندگاری دارد و باید همیشه در یخچال بماند.
برعکس، سیر ترشی کنسرو شده در قفسه ماندگاری دارد و زمانی که در مکانی خنک و تاریک نگهداری شود چند سال ماندگاری دارد.
میخک ها را پوست بگیرید و کامل بگذارید : تک تک حبه ها را از یک سر سیر جدا کنید، حبه ها را پوست بگیرید و برای ترشی استفاده کنید.
پوست آن، اگرچه به اندازه کاغذ نازک است، می تواند از نفوذ کامل مایع ترشی به سیر جلوگیری کند.
ترک کامل میخک ها امکان استفاده از آنها را افزایش می دهد و به آنها کمک می کند تا یکپارچگی خود را حفظ کنند، بنابراین در شیشه های ترشی از هم جدا نمی شوند.
از سیر تازه استفاده کنید : از سیر خرد شده، خرد شده یا از پیش بسته بندی شده خودداری کنید زیرا تشخیص اینکه تولیدکنندگان چه زمانی آنها را برداشت یا بسته بندی کرده اند، دشوار است.
علاوه بر این، طعم آنها به شدت سیر تازه، هنوز به شکل پیاز، که میتوانید آن را در فروشگاه مواد غذایی یا بازار کشاورزان محلی خود پیدا کنید، نخواهد بود.
5 راه برای استفاده از سیر ترشی:
سیر ترشی همه کاره است: میتوانید از آن در پیشغذاها یا غذاهای اصلی، بهعنوان رویه یا مواد فرعی استفاده کنید یا بهعنوان میانوعده از آن لذت ببرید.
در اینجا چند راه برای استفاده از سیر ترشی در آشپزی وجود دارد:
به عنوان یک تزیین کوکتل : سیر ترشی یک افزودنی عالی برای کوکتلهایی با چاشنیها و چاشنیهای فوقالعاده است.
مانند Bloody Mary کلاسیک علاوه بر این، زیتونها را در یک مارتینی کثیف با یک میخک ترشی تعویض کنید تا طعمی خوشمزه به دستور اصلی داشته باشید.
در هوموس : سیر یک عنصر کلیدی در هوموس است، یک پیش غذای محبوب شامل نخود (همچنین به عنوان لوبیا گاربانزو شناخته می شود) مخلوط شده با تاهین (خمیر کنجد)، روغن زیتون، آب لیمو و سیر است.
افزودن سیر ترشی ده ساله به هوموس خانگی طعم شیرینتر، شورتر و کمتر تندتری نسبت به سیر تازه خام میدهد.
از آنجایی که سیر در طول فرآیند ترشی نرم می شود، به خوبی با نخود خامه ای و تاهینی ترکیب می شود.
برای طعم بیشتر، مقداری مایع ترشی را به هوموس اضافه کنید.
در یک غذا : سیر ترشی را به ترشی شوید خرد شده یا ترشی نان و کره خرد شده (خیارهای کنسرو شده) اضافه کنید تا برای هات داگ، همبرگر و ساندویچ ها لذت ببرید.
ادویه کمی که به طور طبیعی در سیر وجود دارد، تضاد طعمی را به لذت میافزاید، که بهطور سنتی شیرینتر است.
روی تخته غذاخوری: زیتون، انگور و سایر میوه ها اغلب با گوشت، پنیر و نان روی تخته غذاخوری باردار همراه می شوند.
سیر ترشی را به مخلوط اضافه کنید تا طعم روشنی پیدا کند تا غنای همه گزینه های گوشت و پنیر از بین برود یاد بگیرید که چگونه تخته غذاخوری عالی درست کنید.